Kamel's serverer hver måned en årstidsbaseret 3-retters aftenmenu, der pirrer de franske smagsløg. Menuen sammensættes à la carte og indeholder i januar alt fra foie gras over braiseret kalvespidsbryst til créme brulée.
Sidst Berlingskes madanmelder besøgte Kamel's lille bistro i Sundevedsgade på Vesterbro blev aftenen belønnet med fire stjerner og dommen: "gedigent madhåndværk, med masser af velsmag". Godt nok er det små tre år siden, men Kamel's har stadig sans for det gode, gedigne franske køkken. Menuen skifter hver måned og følger på den måde årstiden, så det altid er de mest friske og relevante råverer, der bruges. Med dagens deal kan nyde en årstidsbaseret 3-retters aftenmenu, der sammensættes à la carte med forret, hovedret og dessert. I januar ser menuen så...
Se mere på sweetdeal, klik her >>
Nøgleord: aftenmenu,
carte,
franske,
gras,
hver,
januar,
kalvespidsbryst,
kamel,
menuen,
måned,
retters,
sammensættes,
årstidsbaseret